Zomerperiode: aangepast rooster!

Vanaf volgende week (1 juli 2019) hanteren wij een aangepast groepslessenrooster en zullen wij in het weekend tot 14:00 uur geopend zijn.

Vanwege de zomervakantie en de verwachte drukte, hanteren wij een ander groepslessenrooster. Wij hebben enkele groepslessen van het rooster gehaald, maar ook enkele toegevoegd, waaronder de TABATA’s en FitToon.

Zomerrooster 1 juli – 28 juli 2019 (bij de balie liggen actuele lesroosters per week)

TABATA is een trainingsmethode waarbij er kort wordt getraind, gevolgd door korte rustperiodes (meestal 20 seconden werken, 10 seconden rust). De oefeningen worden in een circuit uitgevoerd en worden vaak meerdere keren gedaan. Op deze manier kunnen wij het lichaam prikkelen om spieren snel te versterken en tegelijk aan het uithoudingsvermogen te werken. Een TABATA zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen, maar hierin kan gevarieerd worden.

FitToon is een volledige groepsles van 55 minuten, waarin alle spiergroepen worden getraind op verschillende vlakken. Kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie komen allemaal aan bod in verschillende variaties, van verschillende yoga vormen tot burpees/squats. Voor elke doelgroep een pittige groepsles om je lichaam fit en strak te krijgen!