Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op verschillende veel gestelde vragen door onze klanten. De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag hier tussen staat.

Waar vind ik jullie voorwaarden?

Onze voorwaarden kunt u vinden op deze pagina.

Dezelfde voorwaarden zijn afgedrukt op de achterzijde van zowel het inschrijfformulier als op het opzegformulier.

Wat voor kinderfeestjes bieden jullie aan?

Het is bij Multifunctioneel Centrum Norg mogelijk om voor je kind vanaf 6 t/m 12 jaar een super leuk kinderfeestje te geven.

Er zijn 3 opties:

 1. Lasergamen (2x)
 2. Lasergamen + sportactiviteit
 3. Lasergamen + eigen invulling (Hollandse spelen, koekhappen, etc.)

Voorwaarden:

 • Minimaal 8 kinderen
 • Maximaal 14 kinderen
 • 6 t/m 12 jaar
 • Woensdag-, zaterdag- & zondagmiddag

Een volledig overzicht met extra informatie vindt u hier.

Waar vind ik jullie actuele informatie?

Wij houden onze wijzigingen, acties, nieuwtjes, etc. bij via deze pagina.

 

Welke bedrijven bevinden zich in Bewegingscentrum Norg?

Het bewegingscentrum biedt ruimte voor alle leeftijden en vele activiteiten. Naast het sportgedeelte kunt u ook terecht voor uw kapper- & fysiotherapie afspraken, de dagopvang voor kinderen en ouderen, voedingsadviezen en nog veel meer!

Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Kan ik ook een zaal huren?

Ja, dit is zeker mogelijk. Wij bieden onze zalen graag beschikbaar voor activiteiten passend bij het Multifunctioneel Centrum.
Er zijn een aantal ruimten beschikbaar:

 • Diamantzaal – Groot (224 m²)
 • Opaalzaal – Middelgroot (120 m²)
 • Benedenzaal – Huiskamer (100 m²)

Een overzicht van specificaties en kosten vindt u hier.

Wilt u een zaal huren, laat dan uw gegevens achter via onze contactpagina of bel 0592 – 61 20 78 en vraag naar de mogelijkheden.

Wat voor abonnementsvormen (acties) bieden jullie aan?

Bij Bewegingscentrum Norg zijn verschillende abonnementen mogelijk.
Een overzicht van de abonnementen en tarieven vindt u hier.

Eventuele aanbiedingen/acties zijn te vinden op de pagina Actueel.

Ik heb nog nooit gefitnesst, kan ik een introductie les volgen?

Jazeker, onze fitnessinstructeurs zorgen ervoor dat u blessure vrij en op eigen niveau kunt trainen. De introductie les is één op één en zal ongeveer 1 uur duren.

Laat hier u persoonlijke gegevens achter, wij nemen dan contact met u op voor de desbetreffende afspraak.

U kunt ook direct contact met ons opnemen via 0592-61 20 78 of via info@bcnorg.nl.

Waarom zou ik voor jullie kiezen?

NAAST EEN RUIM AANBOD BIEDEN WE MEER VOORDELEN:

 • Al bijna 10 jaar lang het adres voor sport, bewegen en ontspannen!
 • Ruim keuze aan groepslessen
 • Wisselend aanbod binnen en buiten sporten gedurende alle seizoenen.
 • Zeer ruime fitness, met professionele Technogym apparatuur.
 • 7 dagen per week geopend.
 • Persoonlijke MyWellness omgeving met meer dan 2500 trainingsprogramma.
 • Ruim 2000 m² multifunctioneel centrum in een rustige bosrijke omgeving.
 • Gratis parkeren en altijd parkeerplek.
 • Gratis wifi in hele pand aanwezig.
 • Meetbare kwaliteit via Movergy in je eigen MyWellness omgeving
 • Eenvoudig op je mobiel via onze app je groepslessen reserveren.
 • Ruime horeca gelegenheid.

Zijn er ook kluisjes?

Ja, wij hebben kluisjes in de heren en dames kleedkamers. Hier kunt u gratis gebruik van maken.
Daarnaast hebben wij ook nog kluisjes naast de groepsles ruimtes op de eerste verdieping. Ook deze kunt u gratis gebruiken.

Wat is bedrijfsfitness Norg precies?

Wij zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Een Nationaal Bedrijfsfitness Plan dat een unieke regeling biedt m.b.t. fitness voor werknemers. Daarbij worden de fiscale voordelen optimaal benut, zodat medewerkers gemiddeld 40% belastingvoordeel hebben op het reguliere abonnementsgeld.

Het voordeel kan zelfs oplopen tot gemiddeld 50% wanneer er sprake is van een kosten neutrale werkgeversbijdrage.  De werkzaamheden rondom bedrijfsfitness worden u met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan bovendien kosteloos uit handen genomen!

Kan ik bij jullie ook gebruik maken van een zonnebank?

Jazeker, u kunt bij ons 7 dagen per week gebruik maken van de zonnebank. Bij de balie kunt u eenvoudig aangeven hoe lang u onder de zonnebank wilt liggen. Onze tarieven zijn te vinden op deze pagina: www.bcnorg.nl/tarieven

Is er ook een lounge/kantine aanwezig?

Ja, wij hebben een gezellige horeca ruimte waar u koffie, thee en fris kunt bestellen. Of u kunt even lekker in onze lounge zitten en een tosti of snack bestellen. Daarnaast hebben wij ook gratis wifi in ons centrum.

Kan ik gratis parkeren?

U kunt 7 dagen per week gratis parkeren bij ons centrum. Er is gegarandeerd parkeerruimte beschikbaar.

Hoe kan ik lid worden?

Je kunt je inschrijven via een inschrijfformulier. Dit formulier is alleen bij de balie van Bewegingscentrum Norg te krijgen. Wij verwerken dezelfde dag nog uw inschrijving en u kunt direct beginnen met sporten.

Voor vragen bel: 0592 61 20 78 of stuur een e-mail naar info@bcnorg.nl.

Kan ik ook personaltraining krijgen?

Ja dit kan. Er zijn verschillende instructeurs die met u aan de slag kunnen, neem hiervoor contact met ons op.

Hierbij monitoren wij u traject volledig in de cloud, via de MyWellness app en de MyWellness cloud. Zo kunnen wij u ook begeleiden als u buiten Bewegingscentrum Norg sport en beweegt. U bent zo gegarandeerd van een optimale begeleidingstraject op maat conform uw doelen.

Voor vragen bel: 0592-61 20 78 of mail: info@bcnorg.nl

Kan ik ook een rondleiding krijgen?

Ja natuurlijk, dit kan altijd vrijblijvend. Zo kun je zelf ervaren hoe de sfeer bij ons is en kun je al je vragen stellen die je hebt over Bewegingscentrum Norg. Neem contact op via tel.: 0592-61 20 78.

Of als je in de buurt bent loop gerust even binnen, u bent altijd van harte welkom!

Hebben jullie ook trainingsschema`s?

Jazeker, wij werken met de professionele MyWellness cloud omgeving van Technogym. Hierdoor bieden wij u toegang tot meer dan tweeduizend trainingsschema`s en natuurlijk kunnen onze fitnessinstructeurs ten alle tijde direct op de werkvloer live uw trainingsschema bijstellen als u dat wilt. U ziet dit dan direct terug op uw telefoon via de MyWellness app!

Ik heb nog nooit gesport in een fitnessclub, is dit een probleem?

Nee, dat is geen enkel probleem. Onze fitnessinstructeurs zijn allen gediplomeerd en kunnen u uitstekend begeleiden tijdens onze trainingsuren. Met plezier en verantwoord bewegen staat bij ons voorop. Zowel voor beginners als voor gevorderden zijn wij een geschikt centrum. Middels onze MyWellness app en jouw unieke trainingsprogramma, die wij op maat maken, zal je gegarandeerd je doelen halen en met plezier blijven fitnessen.

We hebben zeer gebruiksvriendelijke apparaten van het topmerk Technogym. Onze Fitness instructeurs lopen actief door de ruimte om je ten alle tijde bij te staan staan om je persoonlijk te ondersteunen en om al je vragen te beantwoorden.

Hanteren jullie administratiekosten?

Wij hanteren de volgende eenmalige kosten:

 • Administratiekosten €31
 • Sleutel toegang tot het Bewegingscentrum (TGS sleutel) €18,50
 • Bij opzegging dient de sleutel weer ingeleverd te worden.

Wat kan ik via de MyWellness app precies ?

De MyWellness-app van Technogym helpt je om optimaal gebruik te maken van de diensten in ons multifunctionele centrum. Als centrum bieden wij onze klanten superieure kwaliteit en begeleiding via de MyWellness cloud. Op deze manier kunnen wij u optimaal ondersteunen in het behalen van uw trainingsdoelen in de fitness, in de groepslessen of via andere activiteiten buiten ons centrum die u kunt bijhouden.

De MyWellness app omvat drie kern gebieden:

 • Faciliteiten: Ontdek alle services die wij als multifunctioneel centrum u bieden, u kiest wat u het meest interesseert.
 • Mijn beweging: Hier kun je je trainingsprogramma`s terug vinden die in samenstelling met onze instructeur zijn opgesteld. Maar ook de lessen die je hebt geboekt, de uitdagingen waaraan je hebt deelgenomen en alle andere overige activiteiten die je hebt gekozen om te doen in ons centrum.
 • Resultaten: Controleer makkelijk je trainingsresultaten en bewaak je progressie. Train met de MyWellness-app, verzamel MOVE’s en wordt elke dag actiever en actiever.

Geniet van optimale trainingservaring en boek resultaten via de MyWellness-app en ervaar de kracht van het trainen in de cloud. In en buiten ons centrum kunnen wij je begeleiden en ondersteunen om zo jouw trainingsdoelen te behalen! Via de QR-code in de MyWellness app kunt u tevens inloggen op de MyWellness zuil bij ons in de fitness. De apparatuur wordt automatisch ingesteld op uw programma en uw resultaten worden automatisch bijgehouden op uw MyWellness-account.

Log je verzamelde MOVEs handmatig of sync ze met andere apps: Apple Health, Fitbit, Garmin, MapMyFitness, MyFitnessPal, Polar, RunKeeper, Strava, Google Fit, Samsung Health, Swimtag en Withings.

De slogan van ons multifunctionele bewegingscentrum is dan ook niet voor niets; “Meer dan bewegen alleen


WAAROM DE MYWELLNESS APP GEBRUIKEN?

Inhoud van onze faciliteit in één oogopslag: ontdek in de faciliteiten omgeving alle programma’s, lessen en uitdagingen die wij u als multifunctioneel centrum kunnen bieden.

Een virtuele coach die je leidt tijdens je training: kies eenvoudig de workout die je vandaag wilt doen op mijn beweging-pagina en laat de app je begeleiden tijdens de training. MyWellness app gaat automatisch naar de volgende oefening, geeft je de mogelijkheid om je ervaring te beoordelen en je volgende training te plannen.

Aangepast programma: Train met je persoonlijke en complete trainingsprogramma opgezet door onze fitnessinstructeurs, inclusief cardio-, functionele en/-of krachtoefeningen, groepslessen en elke vorm van sportactiviteit. Toegang tot alle oefeninstructies en instructievideo’s, houdt uw resultaten automatisch bij door in te loggen uw MyWellness account.

Een unieke ervaring m.b.t. groepslessen: gebruik onze MyWellness app, om eenvoudig de groepsles die je wilt volgen aan te vinken.  Je ontvangt slimme herinneringen om ervoor te zorgen dat u uw reservering niet vergeet.  Controleer onmiddellijk je  groepsles resultaten direct na afloop van je les op je app en boek direct je volgende groepsles om zeker te zijn van een plaats.

Buitenactiviteit: houd je buitenactiviteiten rechtstreeks bij op de MyWellness app of synchroniseer automatisch de gegevens die je hebt opgeslagen in andere applicaties, zoals Apple Health, Fitbit, Garmin, MapMyFitness, MyFitnessPal, Polar, RunKeeper, Strava, Swimtag en Withings.

Plezier: je kunt mee doen aan uitdagingen die wij organiseren in de nabije toekomst in ons multifunctionele centrum, train en verbeter de uitdagingsranglijst in realtime.

Lichaamsmetingen: Wij controleren en organiseren regelmatig meetmomenten. Houd uw metingen zelf en eenvoudig bij (gewicht, lichaamsvet, etc.) En controleer uw vorderingen in de loop van de tijd.

Ik wil meedoen aan een groepsles, hoe doe ik dat?

U kunt zich via onze MyWellness app eenvoudig met 1 klik op de knop aanmelden voor de groepsles die u wilt volgen. Dit betekent dat u gewoon vanuit huis of waar u ook bent zich eenvoudig via uw smart telefoon kunt aanmelden. Tevens kunt u ook zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn in de les.

Het is ook mogelijk om via de MyWellness sleutel in onze fitnesszaal op de zuil zich aan te melden. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om telefonisch, via 0592-61 20 78, u keuze vast te leggen. Wij adviseren echter aan onze klanten om de MyWellness app te installeren en om van daaruit je aan te melden op de groepsles van je keuze.

Als u dan vervolgens voor de groepsles komt, pakt u eenvoudiger weg uw kaartje die voor u klaar ligt bij de balie. Deze dient u vervolgens in te leveren leveren bij de instructeur aan het begin van de les. Vanaf een half uur voor de les kunt u dit kaartje op komen halen. Wij raden u aan 5-10 minuten voordat de groepsles van start gaat aanwezig te zijn.

U vindt onze groepslessen hier. Meer informatie over de groepslessen vindt u hier.

Hoe betaal ik mijn lidmaatschap?

U voldoet uw lidmaatschap middels automatische incasso iedere maand. Uw lidmaatschap treed in werking vanaf het moment dat u bij ons het inschrijfformulier en aangeeft op het formulier vanaf wanneer u wilt gaan sporten.

U vindt via deze link een overzicht van al onze abonnementsvormen en de bijbehorende tarieven.

Kan ik een keer komen proef sporten?

U kunt bij ons altijd een volledig gratis proefles* volgen. U kunt in de fitness onder begeleiding van een instructeur op onze wellness sleutel een proefles volgen waarbij onze instructeur je de apparaten uitleggen en wegwijs maakt in ons fitnesscentrum. Of u kunt een groepsles naar keuze volgen.

Klik hier om online direct je gratis proefles* aan te vragen. Of bel met onze balie via tel 0592 61 20 78 om een proefles te reserveren.

* U betaalt voor een proefles €9,- vooraf, besluit u lid te worden dan krijgt u deze kosten terug op de inschrijfkosten.

 

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?

Wij helpen u graag via: 0592 61 20 78 of info@bcnorg.nl.