Fitness

Fitnessen bij Bewegingscentrum Norg, is méér dan bewegen alleen!

Uithoudingsvermogen opbouwen, afvallen, spieren versterken of uw algehele fitheid verbeteren. Slechts enkele voorbeelden van wat met (cardio)fitness bereikt kan worden. Maar wat uw doel ook is, fitness begint met plezier. Immers, als u plezier heeft in fitness blijft u regelmatig sporten en zult u eerder resultaat boeken. Hiervoor bent u bij Bewegingscentrum Norg aan het juiste adres.

We beschikken over een ruime fitnesszaal, ingericht met de moderne fitness- en cardioapparatuur van Technogym. De ongedwongen sfeer zal ervoor zorgen dat u zich hier prima thuis zult voelen. 

Immers, als u plezier heeft in fitness blijft u regelmatig sporten en zult u eerder resultaat boeken. Hiervoor bent u bij Bewegingscentrum Norg aan het juiste adres.

Wij werken met het nieuwe MyWellness platform om onze klanten een optimale trainingservaring en ondersteuning te bieden zowel in als buiten ons centrum. Via het MyWellness platform kunnen wij onze klanten ondersteunen, coachen, monitoren en begeleiden met het behalen van hun trainingsdoelen binnen, maar ook buiten het trainingscentrum. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Hoe werkt het MyWellness platform?

Trainen met het Mywellness platform bij Bewegingscentrum Norg

In uw persoonlijke MyWellness omgeving begint u met het verzamelen van MOVEs door regelmatig te trainen. Er ontstaat zo  een uniek movergy patroon. Op basis hiervan worden er elke 14 dagen kleine aanpassingen door het systeem zelf doorgevoerd op uw trainingsprogramma. Wij volgen en coachen u dagelijks actief. Middels ipads kunnen wij u snel en ter plekke op de werkvloer in het MyWellness platform ondersteunen en coachen bij het behalen van uw trainingsdoelen. Zowel binnen, maar ook buiten het trainingscentrum.

Ook de groepslessen en beweegactiviteiten buiten ons trainingscentrum kunt u bijhouden en toevoegen. Deze worden gebruikt bij de opbouw van het MOVERGY patroon en dragen bij aan het verzamelen van uw eigen MOVEs.

Zo krijgt u een goed beeld van uw dagelijkse beweging en kunt u goed uw eigen progressie volgen. Hier kunnen wij u weer op coachen en zo blijft u met uitdaging fitnessen, sporten en lekker actief in beweging. Want daar gaat het uiteindelijk om, met plezier bewegen en werken aan het behalen van je trainingsdoelen.

Start met trainen in 3 eenvoudige stappen: 

Train bij Bewegingscentrum Norg met de Mywellness app, verzamel MOVEs zowel binnen als buiten ons sportcentrum en wordt elke dag actiever.

STAP 1: Check of je een MyWellness account hebt.
Zo niet, dan maak je een nieuw account aan. (Let op: met je e-mail adres waarmee je bij ons staat ingeschreven)

STAP 2 : Nu log je vervolgens in op je MyWellness account en bevestig je n.a.w. gegevens waaronder je bij Bewegingscentrum Norg staat ingeschreven in ons systeem (dit is belangrijk, want dit zorgt voor de synchronisatie van al je oude MOVES die je verzameld hebt in de afgelopen jaren, maar ook je oude trainingsdata uit het oude Wellness systeem).

STAP 3: Download en installeer de App via de Google play store. Log in met je e-mail adres en je wachtwoord die je in stap 1 hebt aangemaakt en selecteer Bewegingscentrum Norg als je trainingslocatie. Hij download en synchroniseert nu al je gegevens en je kan beginnen met trainen. Veel plezier en succes!

Mocht je er niet uitkomen, loop dan even naar een van onze fitnessinstructeurs in de fitness.
Ze helpen je graag bij het installeren en instellen van je account.

Bel voor meer informatie 0592 – 61 20 78 of maak een vrijblijvende afspraak

Print Friendly, PDF & Email