Onze kappersproducten

Bij de Kapper Norg gebruiken we alleen kwalitatief hoogwaardige kappersproducten. Wij gebruiken het op Nederlandse bodem ontwikkeld en geproduceerd merk: Artistique. Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de Kapper Norg.

Onze verzorgingslijn heeft voor ieder wat wils: voor hem en voor haar. Voor de dames hebben we speciale shampoos en conditioners voor kleurbehoud, krullen, maar ook voor gebruik voor iedere dag. Natuurlijk  ook voor de dames diverse styling- en verzorgingsproducten. 

De heren vergeten we niet: de stylingsproducten voor hem zijn bijna onuitputtelijk. De pommades in verschillende sterkten, gel, wax en mousse. Een shampoo voor iedere dag en eventueel anti roos shampoo.

Ook voor de verzorging van de baard hebben we goede producten en een lekkere aftershave balm mag niet aan het assortiment ontbreken.

Aan de mensen, die om wat voor reden dan ook geen dierlijke producten gebruiken of minder willen gebruiken is gedacht: De Orchid lijn. Deze zeer hoogwaardige lijn is volledig verzorgend en 100 procent vegan.

Kortom voor u is er ook het juiste product. Vraag ons om advies, want we helpen u graag met het juiste product.