Steps

Een combinatie les van Steps & verschillende kracht oefeningen.

De les is opgedeeld in 3 stukken: de warming-up, de kern en de cooling-down. Op deze manier wordt de deelnemer goed voorbereid op de les en zijn blessures goed te voorkomen. De oefeningen die in de kern worden gebruikt zijn aangepast op de deelnemers, zodat man of vrouw, oud of jong mee kan doen met deze les.

Steps is een fanatieke les voor jong & oud en is voor iedereen toegankelijk. De intensiteit kan men zelf bepalen en ook de step is in te stellen op verschillende hoogtes.

Met actieve step bewegingen die ervoor zorgen dat het hele lichaam fysiek aangesproken wordt, ook door verschillende soorten bewegingen, de les heel dynamisch en varieert de instructrice elke week met de oefeningen.

Kracht is een gedeelte van de les waarbij het lichaam op een andere manier getraind wordt dan met alleen steps. De spiergroepen die met steps overgeslagen wordt, komt tijdens het krachtgedeelte extra van pas. Ook tijdens dit gedeelte van de les wordt er rekening gehouden met de doelgroep!

Deze les is voor elke doelgroep toegankelijk en iedereen kan meedoen! Jij kan je eigen intensiteit bepalen en in overleg met de instructeur is er veel mogelijk.

Interesse om mee te doen? Meld je dan aan!

Aanmelden & inschrijven kan op 4 manieren:

  1. Via onze MyWellness app op je telefoon. De app kun je gratis downloaden via Google Play.
  2. Via de MyWellness zuil in onze fitness ruimte.
  3. Telefonisch via 0592 61 20 78 of per e-mail info@bcnorg.nl
  4. Aan de balie minimaal 30 minuten voor aanvang van de les.