Volledige opening vanaf 1 juli!

Goed nieuws! Met de versoepeling die vanaf 1 juli 2020 geldt kunnen wij ook weer onze binnenfaciliteit openen!

Zo openen wij onze horeca ruimte, onze fitnesszaal en kunnen wij weer gebruik maken van onze sportzalen voor de groepslessen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Vanaf 1 juli 2020 heeft het RIVM en de rijksoverheid versoepelingen doorgevoerd die ook op ons van toepassing zijn. Actuele informatie hierover kunt u hier vinden.

Voorzorgsmaatregelen Corona
Houd u zich aan deze voorzorgsmaatregelen, dan kunt u veilig en verantwoord sporten en wij veilig onze klanten begeleiden.

Deze versoepeling betekent dat wij onze fitnesszaal & groepsleszalen weer kunnen openen, samen met onze horeca en andere binnen activiteiten. Dit gaat natuurlijk wel gepaard met enkele regels die verband houden met het Corona virus. Wij moeten rekening houden met 1,5 afstand tussen onze sporters en tussen onze sporters en de instructeurs/medewerkers. Daarbij zorgen wij ook voor een goede schoonmaak van o.a. deurkrukken, trapleuningen, wc’s, fitnessapparaten en zorgen wij voor voldoende desinfectie middelen.

Buiten deze maatregelen die vanuit het Bewegingscentrum gedaan worden, vragen wij natuurlijk ook verantwoordelijkheid van onze klanten. Dit betekent dat u zich houdt aan de door ons opgestelde regels, bijvoorbeeld het registreren van uw bezoek aan onze fitness/groepslessen. Ook doen onze klanten dit door zelf na gebruik de toestellen en materialen schoon te maken. 

Ons klanten protocol, welke ingaat per 1 juli 2020.

Heeft u aan de hand van deze informatie nog vragen of opmerkingen, dan vernemen wij dit uiteraard graag. U kunt contact opnemen via 0592-612078, info@bcnorg.nl of kom gerust langs.