Campagne 2020 BCN

LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD!

Update: DEZE CAMPAGNE IS OP INITIATIEF VAN TECHNOGYM (IVM CORONA) VERSCHOVEN NAAR OKTOBER 2020. 

 

Vanaf 16.03.2020 tot 04.04.2020 gaan wij bezig met de Campagne “LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD“. Tijdens deze campagne wordt er aandacht gegeven aan de fysieke gezondheid van de mens en met name (kinder)obesitas, oftewel zwaar overgewicht.

Het initiatief ligt bij Technogym en is een jaarlijks terugkerende campagne. Vorig jaar hebben er 32 landen internationaal meegedaan aan deze campagne met bijna 200.000 deelnemers! Dit jaar gaan ook wij ons inzetten voor dit goede doel, met als doel zoveel mogelijk MOVEs te sparen om een sportief prijzenpakket te winnen voor een lokale basisschool!

Het prijzenpakket wat wij kunnen winnen!
Hoe meer MOVEs wij sparen, hoe groter de prijs!

Belangrijk hierbij is dat alle klanten zich aanmelden voor de challenge “LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD”. Wanneer dit gedaan is, gaat de rest vanzelf. Het stoppen van de challenge gaat ook automatisch. Alles wat een klant dus hoeft te doen is het aanmelden bij de challenge & het zorgen van MOVEs!

MOVEs kunnen behaald worden door het volgen van een fitnessschema, het doen van een groepsles of het koppelen van je sporthorloge met de MyWellness AppMOVEs kunnen dus bij ons in Bewegingscentrum Norg behaald worden, maar ook thuis bij je eigen sportactiviteiten! Technogym heeft hierbij besloten om een maximaal van 2000 MOVEs per dag per persoon te hanteren.

Mee doen? Meld je bij een instructeur en hij/zij helpt je verder! 
Spaar samen met ons voor een mooi prijzenpakket voor een lokale basisschool!

Jaarlijks terugkerende campagne van Technogym
Jaarlijks terugkerend campagne van Technogym met meer dan 200.000 deelnemers wereldwijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *