interview Hans Strik

Klanten aan het woord

Hans Strik neemt de aftrap voor zijn rekening in onze nieuwe rubriek "klanten aan het woord"
Hans Strik neemt de aftrap voor zijn rekening in onze nieuwe rubriek “klanten aan het woord”

Een  volledig nieuwe rubriek op onze website, waarbij elke 6 tot 8 weken onder het genot van een kopje koffie of thee iemand uit ons team met een klant bij ons in het bewegingscentrum in gesprek gaat.

Zo proberen wij van onze klanten helder te krijgen waar ze behoefte aan hebben in ons sportcentrum m.b.t  bewegen.

Als multifunctioneel centrum hebben wij een breed en veelzijdig publiek aan mensen dat dagelijks bij ons komen sporten en bewegen. Wij willen een breed beweegaanbod bieden,  waarbij kwaliteit en goede begeleiding, ons uitgangspunt is.

Hans Strik neemt de aftrap voor zijn rekening in deze eerste editie “Klanten aan het woord

Stel je zelf even voor als je wilt…

Ik ben Hans Strik geboren 11 01 1962 en ruim  34 jaar gelukkig getrouwd met Tiny.

Mijn hobby`s zijn mountainbiken, lekker in de tuin werken en fitnessen bij jullie. Dit doe ik via mijn werkgever, middels jullie bedrijfsfitness abonnement.

Sportverleden

Ik heb voetbal gespeeld in het eerste en tweede van Veenhuizen in de jeugd vroeger. Dit was tussen mijn zevende en achttiende. Daarna heb ik ook actief  in militaire dienst veel gesport en gevoetbald.
Ik heb voetbal gespeeld in het eerste en tweede van Veenhuizen in de jeugd vroeger. Dit was tussen mijn zevende en achttiende. Daarna heb ik ook actief  in militaire dienst veel gesport en gevoetbald.

Ik heb voetbal gespeeld in het eerste en tweede van Veenhuizen in de jeugd vroeger. Dit was tussen mijn zevende en achttiende. Ook heb ik actief  in militaire dienst veel gesport en gevoetbald. Vanaf 1985  heb ik in het Zuiden van Nederland zelfs in de hoofdklasse gevoetbald. Dit was in het kader van mijn werk. Helaas moest ik daarmee stoppen, omdat het topvoetbal uiteindelijk niet meer met het werk te combineren viel.

Ik heb 8 jaar bij de amateurs gefietst:  criteriums en later serieus amateur fietsen. Ik fietste in die tijd wel 17.000 km per jaar. In de zomer op de weg en in de winter  in het bos op de mountainbike.

In 2001 een half jaar keihard getraind voor de halve triatlon! Met goed gevolg afgelegd.

Heden

Ik vind trainen met de tgs sleutel en in de Mywellness omgeving  fijn en uitdagend. Zo kan ik precies zien wat ik allemaal gedaan heb.
Ik vind trainen met de tgs sleutel en in de Mywellness omgeving  fijn en uitdagend. Zo kan ik precies zien wat ik allemaal gedaan heb.

En toen kwam de ellende: 12 jaar geleden werd ik ernstig ziek en mocht ik helemaal niets meer  zowel qua werk en sport niet. Ik heb toen 8 maanden in het ziekenhuis gelegen in Maastricht.  Door de vele medicatie ging ik van een top conditie naar nul en ben ik veel aangekomen

Na een reorganisatie ben ik weer voor mijn werk terug gegaan naar het Noorden, ik ben uiteindelijk genezen verklaard door mijn behandelend professor en heb toen stapsgewijs alle medicatie afgebouwd en mocht weer beginnen met sporten.

Dit heb ik bij jullie in de sportruimte weer opgepakt. Ook neem ik deel in het “vief en fit traject” vanuit justitie, daar werk ik aan mijn voedingspatroon, daarnaast word ik door ik een mental coach, sportarts en psycholoog in dit traject begeleid.

Ik vind trainen met de tgs sleutel en in de Mywellness omgeving  fijn en uitdagend. Zo kan ik precies zien wat ik allemaal gedaan heb. Ik kan binnen het traject, waarin ik actief ben, vanuit mijn werk laten zien, wat ik aan bewegingsactiviteiten allemaal gedaan heb.

De Technogym Mywellness sleutel


Hoe vaak train je nu?

Ik train op op dit moment vier keer per week. Twee keer bij jullie in het bewegingscentrum en daarnaast een keer per week op het werk. Daarnaast fiets ik weer lekker 2 keer per week op de mountainbike.

Wat vind je van onze Fitness.

Ik vind dat er nu veel persoonlijke aandacht en begeleiding is. Het trainen aan de hand van de Mywellness  app  vind ik erg prettig. Ik denk dat jullie daar een goede vertaalslag mee hebben gemaakt.

Trouwens, ik houd ook heel erg van de gezelligheid tijdens het sporten, daarom sport ik  met mijn zwager, dat motiveert ook. Tijdens de warming up en cooling down kunnen we lekker bijpraten, Nee tijdens het actieve sporten zijn we veel te druk om te kletsen!

En naast de gezelligheid en lekker bewegen in 3 maand 12 kilo afgevallen, makkelijk gemonitord met de nieuwe app. Dat was het voor nu, wil je nog meer weten?? Iedere dinsdag en vrijdag, weet je waar je mij kunt vinden, tot sports!