Interview Grieto Platje

Klant aan het woord

Grieto Platje vervolgt de rubriek “klant aan het woord”.

Een oud rubriek op onze website wat wordt vervolgd met elke 6 tot 8 weken een nieuw interview. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaat iemand uit ons team met een klant bij ons in het bewegingscentrum in gesprek.

Zo proberen wij van onze klanten helder te krijgen waar ze behoefte aan hebben in ons sportcentrum m.b.t. bewegen.

Als multifunctioneel centrum hebben wij een breed en veelzijdig publiek aan mensen dat dagelijks bij ons komen sporten en bewegen. Wij willen een breed beweegaanbod bieden, waarbij kwaliteit en goede begeleiding, ons uitgangspunt is.

Grieto Platje vervolgt de rubriek “Klant aan het woord”:

Stel je zelf even voor als je wilt…

Ik ben Grieto Platje geboren in 1967 te Sappemeer, momenteel woonachtig in Norg.

Sportverleden

Ik ben minstens 40 jaar keeper geweest bij VV-HSC ‘De zwarte kraaien’. Dit is overigens een van de oudste clubs uit Groningen!

Ook heb ik meegedaan aan de Beweegreden. Hierin kwamen er verschillende sporten aan bod van badminton tot aan waterpolo tot aan fitness. Dit was een super programma om andere/nieuwe sporten te ervaren. Badminton vond ik ook geweldig om te doen, maar uiteindelijk heb ik voor het fitness gekozen.

Wat doet u nu in het dagelijks leven?

Ik loop 3x per dag met mijn hond Happy!

Momenteel ben ik huis-/klusjesman. Dit komt omdat ik afgekeurd ben door lichamelijke klachten/hartproblemen. Hierdoor kon ik mijn werk niet meer uitvoeren en doe ik dus het huishouden. Ik loop daarnaast 3 keer per dag met onze lieve hond “Happy”.

Hoe vaak komt u sporten, hoe lang sport u hier al en wat doet u het liefst in de fitness/groepslessen?

Ik train op dit moment 2 keer per week, 1,5 uur per keer. Beide keren bij jullie in het Bewegingscentrum. Daarnaast zwem ik lekker 1 keer per week in het Molenduinbad. Inmiddels ben ik al 4 jaar lid bij Bewegingscentrum Norg en dat houd ik graag nog jaren vol! De combinatie tussen de oefeningen vind ik heel fijn, dus van cardio naar kracht en van kracht naar cardio.

Hoe bent u bij ons komen sporten?

Beweegreden is een sporttraject van meerdere weken, waarbij verschillende sporten worden beoefend.

Via Jeroen, eerst sportte ik bij de Beweegreden en toen dit was afgelopen vond ik het fitness zo fijn dat ik hier voor heb gekozen! En daar heb ik zeker nog geen spijt van.

Wat is uw doelstelling?

Fit blijven en afvallen! Ook moet ik mijn suikers op peil blijven houden wat momenteel erg goed gaat.

Wat vindt u van het centrum?

Ik houd heel erg van de gezelligheid tijdens het sporten, dit komt omdat ik het gewend ben om in teamverband te sporten. Ik maak graag met iedereen een praatje om het gezellig te houden. Overigens vind ik dat er behulpzame en vriendelijke mensen sporten/werken, die mij graag willen helpen om mijn doelen te behalen!