Proeverij Pad

Met de het Proeverij Pad wandel je 15 kilometer. Je vertrekt vanuit Bewegingscentrum Norg. Deze route is voor de echte liefhebbers.

Je wandelt niet alleen door de prachtige natuur die Drenthe te bieden heeft. Onderweg krijg je ook talloze versnaperingen en hapjes. Zo ontmoet je andere mensen, geniet je van de rust en de natuur en krijg je 5 x een lekkere hap en / of versnapering. 

Dit jaar voegen we een nieuwe route aan de Spektakeltocht toe; het Proeverij Pad! Deze speciale route van ongeveer 15 kilometer is helemaal leuk voor iedereen die van wandelen en lekker proeven houdt. Een uitermate geschikte tocht om gezellig met je partner, familie, vrienden, buren of collega’s aan mee te doen. 

 

We gaan langs lokale ondernemers en mooie plekken in én buiten het dorp. Dat wordt sowieso genieten van de natuur en onderweg krijg je allemaal kleine hapjes en drankjes. Een klein tipje van de sluier geven we alvast; er staan Syrische hapjes op het menu en een fijne wijnproeverij. Ook een fijn stukje kaas, Pietsa en een ambachtelijk ijsje. Weer of geen weer, dat gaat er altijd wel in toch?

Mooi om te weten is dat we dit jaar een combinatie maken met de Kunst & Cultuur Route. Zo kun je onderweg ook genieten van foto’s, schilderijen en muziek. Allemaal ingrediënten voor een fijne middag op pad!

Aan het eind van de route is er live muziek om de wandeltocht gezellig af te sluiten.

De kosten voor deze route zijn € 20,-. Vooraf aanmelden is verplicht en kan tot en met zondag 29 oktober 2023).

Er zijn nog 10 plekken!