BEWEGINGSCENTRUM NORG is beperkt open!

Zoals jullie wel vernomen hebben, zijn de nieuwe Corona maatregelen ook van toepassing op ons. Het binnensporten is niet meer toegestaan en ook buiten groepslessen zijn niet meer mogelijk. Maar wat kan nog wel?

Vanaf woensdag 16 december 09:30 uur is onze buitensport locatie bij Bewegingscentrum Norg geopend voor alle leden. Je kan hier jouw eigen training vervolgen, wij zorgen voor de geschikte materialen en oefeningen. Daarbij zorgen wij er ook voor dat er een circuit klaar ligt. Elke 30 minuten zal er een instructeur rondlopen om oefeningen en vragen hierover uit te leggen.

Er ligt een circuit voor u klaar!
Er ligt een circuit voor u klaar!

De mogelijkheden om te sporten zijn van maandag t/m vrijdag van 09:30 – 13:30 uur. U kunt dan gebruik maken van onze buiten locatie voor uw eigen training, de individuele circuit training of een training via de MyWellness App (OnDemand). Er zal daarbij elke ochtend (maandag-vrijdag) om 10:00 uur een Live Yoga-La-Trics les gegeven worden, meld je hiervoor aan met de MyWellness App. Tijdens de kerstdagen en op Nieuwjaarsdag gaat deze Live les niet door.

Heeft u hierover vragen? Laat dan wat van je horen via 0592-612078 of via info@bcnorg.nl.

Wij houden u op de hoogte middels onze website en sociale media.

Kinderopvang Kidscasa, dagopvang Groenzorg Norg en fysiopraktijk de ROEF blijven tot nadere berichtgeving open. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact op met de desbetreffende organisatie.