Even voorstellen:

Graag stellen wij aan u voor, onze nieuwe collega: Mark Vissers

Vlak voor de zomervakantie is Mark bij ons begonnen en heeft in de tussentijd zich ingewerkt in onze fitness en groepslessen.

Vanaf 1 september is Mark werkzaam op de maandag- en dinsdagmiddag, woensdagmiddag en -avond en op de donderdagochtend.

Om hem beter te leren kennen, stelt Mark zichzelf even voor:

Beste sporter,

Mijn naam is Mark Vissers, 36 jaar. Sinds 3 jaar woon ik met veel plezier in Norg met mijn vrouw en 2 dochters. Misschien dat u ons wel eens heeft gezien tijdens het wandelen, want dat doen we graag. Verder ben ik keeperstrainer en assistent trainer bij vv ONR 1 in Roden.

Ik ben heel blij dat ik in het bewegingscentrum kan gaan werken. In het verleden heb ik in diverse sportscholen gewerkt. Na een lange tijd in Groningen te hebben gewerkt, als buurtsportcoach, vond ik het weer tijd om terug te gaan naar de sportschool. Ik hoop dan ook dat ik u veel zal treffen!

Met sportieve groeten,

Mark Vissers