Corona maatregelen per 6 november

Beste sporter,

Op vrijdag 5 november hebben wij een nieuwsbrief via de mail verstuurd. Deze nieuwsbrief kan je hieronder terug lezen. Mocht je deze niet hebben ontvangen, dan zijn wij waarschijnlijk niet in bezit van je (goede) emailadres. Wil je hem wel ontvangen, geef dit dan aan via balie@bcnorg.nl


Vanaf 6 november gelden er nieuwe maatregelen, welke door de overheid inmiddels bekend zijn gemaakt. In deze nieuwsbrief geven wij je hierover meer informatie.

Wij hopen dat deze mail je in goede gezondheid bereikt. Wij zetten ons in om onze clubleden actief, fit en in een gezonde leefstijl te houden. Dit moet voor ons en voor iedereen toegankelijk zijn en blijven. Wij respecteren ieders mening en keuze om wel of niet te vaccineren.
Tevens willen wij geen controleur of scheidsrechter worden van de overheid. De overheid dwingt ons echter wel de controles uit te voeren op laste van boetes en clubsluiting. Het voordeel is wel dat wij geen openbare ruimte zijn en wij dat iedereen eenmaal gecontroleerd kunnen toelaten.
Tevens geldt voor onze sportruimtes geen mondkapjesplicht.

Vanaf zaterdag 6 november scan je jouw QR-code (Corona Toegangsbewijs) bij de ingang van Multifunctioneel Centrum Norg via de IPad. Dit is ALLEEN nodig wanneer je komt sporten. Dit geldt dus niet voor de kapper, fysiotherapeut of de kinderopvang. Wij controleren eenmalig je QR-code en zetten dit in ons systeem bij jouw persoonlijke klantenkaart. Zo kunnen wij gemakkelijk de volgende keer bij het inchecken dit controleren en maken wij dit gemakkelijker voor jou en onze medewerkers.

Vanaf 6 november gelden de volgende maatregelen:

  • Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.
  • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
  • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.
  • Schud geen handen.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Scan jouw QR-code bij de ingang van Multifunctioneel Centrum Norg als je komt sporten
  • Draag een mondkapje bij de kapper, fysiotherapeut, kinderopvang, etc.
  • De sportruimtes zijn vrijgesteld van mondkapjes

Wij zorgen voor voldoende schoonmaakmiddelen, zodat je op een schoon apparaat kan sporten. Daarnaast zorgen wij ook voor voldoende ventilatie.
Het ventilatiesysteem staat altijd aan, de ventilatieroosters zijn open en wij zetten de deuren/ramen af en toe open.

Wij hebben de afgelopen maanden bewezen dat wij met onze aanpak als club in staat zijn iedereen veilig en verantwoord in beweging te houden en samen de verantwoordelijkheid te nemen. Dit door te investeren in de eigen gezondheid en vitaliteit. Wij blijven dit samen met alle clubleden doen, vandaag, morgen en in de jaren die volgen.

Als je vragen hebt over de maatregelen begrijpen wij dit volledig.
Je kunt een reply doen op deze mail. Wij vragen dan je naam en je telefoonnummer achter te laten. Wij nemen dan graag contact met je op.

Met sportieve groet,

Team Multifunctioneel Centrum Norg 
Eenerstraat 52A | 9331 HD Norg
0592-612078 | info@bcnorg.nl | www.bcnorg.nl