FitToon

Een combinatie les van Aerobics, Steps, Yoga & verschillende kracht oefeningen.

De les is opgedeeld in 3 stukken: de warming-up, de kern en de cooling-down. Op deze manier wordt de deelnemer goed voorbereid op de les en zijn blessures niet aan de orde. De oefeningen die in de kern worden gebruikt zijn aangepast op de deelnemers, zodat man of vrouw, oud of jong mee kan doen met deze les.

Aerobics is een vorm van fysieke inspanning dat gecombineerd wordt met ritmische oefeningen met strek en kracht oefeningen. Het doel hiervan is om je flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren en te onderhouden.

Aerobics wordt gegeven op verschillende soorten muziek, waarvan de energie hoog ligt en de deelnemers enthousiast van worden. De instructeur heeft veel variaties hierop en zo wordt geen enkele les hetzelfde! De les wordt gegeven in een groep variërend van 8-15 deelnemers en is door elk individu te volgen op je eigen niveau.

Steps is een fanatieke les voor jong & oud en is voor iedereen toegankelijk. De intensiteit kan men zelf bepalen en ook de step is in te stellen op verschillende hoogtes.

Met actieve step bewegingen die ervoor zorgen dat het hele lichaam fysiek aangesproken wordt, ook door verschillende soorten bewegingen, de les heel dynamisch en varieert de instructrice elke week met de oefeningen.

Yoga is rustige vorm van lesgeven waarbij lichaam en geest voorop staan. Door verschillende rustige oefeningen worden zowel de spieren als de geest aangesproken. In deze les worden verschillende actieve yoga vormen gebruikt, die passen bij de les.

Deze les is voor elke doelgroep toegankelijk en iedereen kan meedoen! Jij kan je eigen intensiteit bepalen en in overleg met de instructeur is er veel mogelijk.

Interesse om mee te doen? Meld je dan aan!

Aanmelden & inschrijven kan op 4 manieren:

  1. Via onze MyWellness app op je telefoon. De app kun je gratis downloaden via Google Play.
  2. Via de MyWellness zuil in onze fitness ruimte.
  3. Telefonisch via 0592 61 20 78 of per e-mail info@bcnorg.nl
  4. Aan de balie minimaal 30 minuten voor aanvang van de les.