Aanvullende informatie omtrent maatregelen Corona

Beste leden van Bewegingscentrum Norg,

Bewegingscentrum Norg is vanwege de Corona maatregelen van de overheid voorlopig gesloten vanaf 16 maart 2020 tot in ieder geval 6 april 2020. Waarom gingen wij dicht? Bekijk het hier.

Wij hebben jouw incasso per direct stopgezet.

Tot wij weer open gaan, stoppen wij de incassering van het lidmaatschapsgeld. Wij beginnen pas met incasseren wanneer wij weer open gaan. Wij pauzeren je lidmaatschapsgeld vanaf sluiting, 16 maart 2020.

Zolang Bewegingscentrum Norg gesloten is, bevriezen wij de contracten van alle leden. De einddatum van het abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Het lidmaatschapsgeld dat al betaald is voor de periode vanaf 16 maart 2020, zetten wij op je sleutel. 
*Bij onbeperkte abonnementen kun je dit binnen Bewegingscentrum Norg, tijdens de looptijd van je abonnement, gebruiken bij de bar of voor de zonnebank, als tegoed.
*Bij de 1x per week abonnementen zal dit betekenen dat je je tegoeden behoud en later mag inhalen (tijdens de looptijd van het abonnement).

Thuis trainen, kan dat?

Tijdens de sluiting van Bewegingscentrum Norg bieden wij je online oplossingen. Zo kun je via Facebook en Instagram iedere dag een les volgen. Heb je geen Facebook of Instagram en zou je wel de lessen willen volgen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier, dan zorgen wij dat je op een andere manier toegang hiertoe krijgt.

Kan ik lidmaatschap bij Bewegingscentrum Norg per direct opzeggen?

Tijdens de bevriezing kun je jouw abonnement niet opzeggen, na de bevriezing zijn onze reguliere opzegvoorwaarden van toepassing.

Blijf fit!

Blijf bewegen, blijf fit! Volg onze sociale media kanalen en doe mee met onze workouts. Mocht je materiaal van ons willen gebruiken, stuur ons dan een bericht! Via deze link kan jij terecht bij al onze workouts!

Wij hopen jullie heel snel weer in goede gezondheid te kunnen ontvangen in Bewegingscentrum Norg.

Met sportieve groet,

Bewegingscentrum Norg

2 thoughts on “Aanvullende informatie omtrent maatregelen Corona

  1. Hallo Yvon, bedankt voor je bericht! Jouw reactie doet ons goed, dit hebben wij inderdaad ook van andere leden gehoord. Echter vonden wij dit een gepaste en nette oplossing naar onze klanten toe. Wij hopen snel jou weer te mogen ontvangen! Stay safe en tot snel!

  2. Dag,
    Wat mij betreft had het lidmaatschapsgeld gewoon afgeschreven mogen worden als ik daarmee kan bijdragen dat jullie niet in de problemen komen.Graag maak ik nog jaren gebruik van de fitness.Ik denk dat meer leden er net zo over denken.Beter was geweest mi als jullie alle leden hadden gemaild met een keuzemogelijkheid voor al dan niet doorbetalen.

Comments are closed.