AeroSteps

Energiek, leuk & vrolijk!

Een combinatie les van Aerobics met Steps.

Aerobics is een vorm van fysieke inspanning dat gecombineerd wordt met ritmische oefeningen met strek en kracht oefeningen. Het doel hiervan is om je flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren en te onderhouden.

Aerobics wordt gegeven op verschillende soorten muziek, waarvan de energie hoog ligt en de deelnemers enthousiast van worden. De instructeur heeft veel variaties hierop en zo wordt geen enkele les hetzelfde! De les wordt gegeven in een groep variërend van 8-15 deelnemers en is door elk individu te volgen op je eigen niveau.

De les is opgedeeld in 3 stukken: de warming-up, de kern en de cooling-down. Op deze manier wordt de deelnemer goed voorbereid op de les en zijn blessures niet aan de orde. De oefeningen die in de kern worden gebruikt zijn aangepast op de deelnemers, zodat man of vrouw, oud of jong mee kan doen met deze les.

Steps is een fanatieke les voor jong & oud en is voor iedereen toegankelijk. De intensiteit kan men zelf bepalen en ook de step is in te stellen op verschillende hoogtes.

Met een simpele warming-up wordt het lichaam voorbereid en daarna gaan we verder met actieve step bewegingen die ervoor zorgen dat het hele lichaam fysiek aangesproken wordt. Door verschillende soorten bewegingen wordt de les heel dynamisch en varieert de instructrice elke week met de oefeningen.

Kortom: een les waar elke week het uithoudingsvermogen en de kracht wordt verbeterd.